Menu
Najaktywniejsi
Levyrroni23682
olucha317849
Ev_067823
Barbie de...5708
Obrigado5543
Jogobella5297
Ika_4459
DulceeMar...4014
Dominiikaa3721
Zbuntowani3262
Polecamy
Boks reklamowy

Witaj Gościu, nie masz dostępu do części serwisu. Aby uzyskać całkowity dostęp należy się zarejestrować.

 
Akcja QueremosKdabra3EnPolonia na twitterze!!
 
Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann

Wiadomość oficjalnego FanClubu Christophera Uckermanna w Polsce:

18 stycznia 2013 roku postanowiłyśmy zorganizować akcję QueremosKdabra3EnPolonia.

Naszym celem jest dostanie się do światowych trendów na Twitterze, aby potem wysłać skan do stacji Fox. Na pewno pomogłoby im to podjąć decyzję odnośnie emisji Kdabra3 w Polsce. Prosimy o wsparcie wszystkie polskie strony o Ex-RBD, fan cluby i fanów. Im więcej osób weźmie udział w akcji, tym większa szansa, że się ona powiedzie. Ważne jest, aby pisać ten tag w środku swoich tweetów, aby nie zakwalifikowano go do spamu.

Godziny akcji w różnych krajach świata:

Polska/España 9pm (21)
Bulgaria 10 pm (22)
Brasil (Sao Paulo) 6pm (18)
Brasil (Buenos Aires) 5pm (17)
Mexico 2pm (14)
Colombia (Bogota) 3pm (15)
Los Angeles 12am (12)

Rozsyłajcie tą informację do wszystkich swoich znajomych. Widzimy się wszyscy w piątek o 21 czasu polskiego!

Komentarze
Brak dodanych komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło